Header Image

2021 – Tom, Dick & Harry

De gebroeders Kerwood zijn niet je alledaagse Tom, Dick en Harry.

Tom Kerwood en zijn vrouw Linda zijn van plan een baby te adopteren.  Het moest de gelukkigste dag van hun leven worden, ware het niet, dat Toms broers -Dick en Harry- besloten hadden hen te komen helpen om een goede indruk te maken op mevrouw Potter van het adoptiebureau, die het huis en de leefomstandigheden van de toekomstige ouders komt inspecteren. 

Deze twee zijn mannen van 12 stielen en 13 ongelukken, veroorzaken met hun goedbedoelde plannen steeds meer onheil. Dick is net terug van een Franse smokkelreis met cognac en sigaretten én twee Kosovaarse vluchtelingen. Ondertussen is tweederangs ziekenhuisportier Harry begonnen aan een ambitieus plan om de prijs van het huis, dat Tom en Linda willen kopen, te verlagen.

Er ontstaat een  hilarische chaos wanneer Tom steeds wildere verklaringen moet verzinnen om Linda, mevrouw Potter en een achterdochtige agente tevreden te stellen. Tom is echt wel een geschikte vader en zijn huis is een prima omgeving om kinderen fatsoenlijk in op te voeden. Dus alles komt goed want nog erger kan het niet worden, of toch wel?

Leuke weetjes:

We verwelkomen onze jongste telg, Tine Vandenberghe, die haar eerste stappen bij het gezelschap zet. Ze mocht zich hierbij al meteen verdiepen in een vreemd taaltje.

De broers Tom, Dick en Harry worden vertolkt door Stephan, Bernard en Jan Delbeke, in het echte leven ook 3 broers
… en ook een beetje gek …

Top